Home » Uncategorized » MUST READ Taxes In India

MUST READ Taxes In India



1)    Taxes In India 

2)    Petrol price in India

1)      Qus.: What are you doing?

Ans.: Business.

Tax : PAY PROFESSIONAL TAX

2)      Qus.: What are you doing in Business?

Ans.: Selling the Goods.

Tax : PAY SALES TAX

3)      Qus.: From where are you getting Goods?

Ans.: From other State/Abroad

Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI

4)      Qus.: What are you getting in Selling Goods?

Ans.: Profit.

Tax : PAY INCOME TAX

5)      Qus.: How do you distribute profit ?

Ans : By way of dividend


Tax : PAY DIVIDEND DISTRIBUTION TAX

6)      Qus.: Where you Manufacturing the Goods?

Ans.: Factory.

Tax : PAY EXCISE DUTY

8)      Qus.: Do you have Staff?

Ans.: Yes


Tax:  PAY STAFF PROFESSIONAL TAX

9)      Qus.: Doing business in Millions?

Ans.: Yes

Tax : PAY TURNOVER TAX?

Ans : No

Tax : Then pay Minimum Alternate Tax

10)    Qus.: Are you taking out over 25,000 Cash from Bank?

Ans.: Yes, for Salary.

Tax : PAY CASH HANDLING TAX

11)    Qus.: Where are you taking your client for Lunch & Dinner?

Ans.: Hotel

Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX

12)    Qus.: Are you going Out of Station for Business?

Ans.: Yes

Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX

13)    Qus.: Have you taken or given any Service/s?

Ans.: Yes

Tax : PAY SERVICE TAX

14)    Qus.: How come you got such a Big Amount?

Ans.: Gift on birthday.


Tax : PAY GIFT TAX

15)    Qus.: Do you have any Wealth?

Ans.: Yes


Tax : PAY WEALTH TAX

16)    Qus.: To reduce Tension, for entertainment, where are you going?

Ans.: Cinema or Resort.

Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX

17)    Qus.: Have you purchased House?

Ans.: Yes


Tax : PAY STAMP DUTY & REGISTRATION FEE

18)    Qus.: How you Travel?

Ans.: Bus

Tax : PAY SURCHARGE

19)    Qus.: Any Additional Tax?

Ans.: Yes

Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL &

SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.’s TAX !!!

20)    Qus.: Delayed any time Paying Any Tax?

Ans.: Yes

Tax : PAY INTEREST & PENALTY

21)    INDIAN :   Can I die now??

Ans         : No, wait we are about to launch the FUNERAL TAX

————————————————————————————————–

2) Petrol Price in INDIA

Pakistan             Rs. 26

Bangladesh        Rs. 22

Cuba                  Rs. 19

Nepal                  Rs. 34

Burma                Rs. 30

Afghanistan       Rs. 36

INDIA                Rs. 63.40


What a Great job from Govt. of India 
Pass this messages to ALL INDIANS…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*